November 2015

Wat betreft de vergunningen voor het centrum is er helaas nog geen nieuws. Hier en daar zijn wat contacten gelegd met personen die toegang hebben tot het gemeentehuis. In Chili is het uitermate belangrijk om deze contacten te hebben. We zullen zien wat hier eventueel uit voortvloeit.

Claudia, een van onze vaste vrijwilligers is onlangs geopereerd. Het duurt ongeveer 6 weken tot ze weer wat kan doen en is daardoor tot eind november uit de running. We hebben 3 nieuwe vrijwilligers waaronder een Nederlands meisje. A.s. zaterdag draaien ze voor de eerste keer mee in de activiteiten. Mark, een Amerikaan die eind november voor minimaal een half jaar zou komen heeft zijn reis moeten uitstellen i.v.m. familie omstandigheden. Hij hoopt nu rond eind dit jaar te komen.

Alex is bezig met het opknappen van een onderkomen van een alleenstaande moeder met 4 kinderen. Ze wonen in zeer slechte omstandigheden. Omdat de moeder een harde werkster is hebben we besloten om haar te helpen. De badkamer is inmiddels klaar.