Januari 2016

Twee weken geleden hebben we Mark welkom geheten. Een 45 jarige Amerikaan die als vrijwilliger ons team voor 3 maanden komt versterken. We hopen op een goede samenwerking want we zijn inmiddels met 4 verschillende culturen vertegenwoordigd en het vraagt wel een en ander om met de diverse verschillen om te gaan.

Met het jonge stel dat we al geruime tijd begeleiden en die ook regelmatig als vrijwilligers meewerken gaat het minder goed. Zij komen hierdoor vaak zonder opgaaf van reden niet opdagen. Het vraagt veel inzicht en flexibiliteit om hier goed mee om te gaan.

Claudia en Modesto het echtpaar wat zich 2 jaar geleden met de ministry verbond en waar gesprekken mee gevoerd zijn i.v.m de toekomst (toekomstige leiders) zijn van gedachten veranderd en maken zich nu klaar om naar Canada te emigreren. Voor ons een grote teleurstelling. Het maakt het samenstellen van een vast team erg lastig.