Februari 2017

Lieve familie en vrienden,

Een hartelijke groet vanuit een zeer warm Chili. Het is een van de warmste zomers die we tot nog toe hebben meegemaakt. Zoals jullie wellicht hebben gezien of gehoord wordt het land geteisterd door een van de ergste bosbranden in de Chileense geschiedenis, reden waarom de noodtoestand is uitgeroepen en buitenlandse hulp in aangevraagd om de branden te bestrijden.

Gezin

Met ons gezin gaat het goed. Wel hebben we last van de rook die boven de stad hangt, het veroorzaakt een tekort aan zuurstof en bemoeilijkt de ademhaling. Onze zoon Jeffrey zou afgelopen december trouwen maar zijn verloofde gaf een paar dagen voor de bruiloft aan het toch niet te zien zitten. Zoals u zult begrijpen is dit voor hem en voor ons erg moeilijk geweest. Inmiddels gaat het veel beter met hem.