September 2017

Onze kerkelijke gemeente heeft de bediening in de gemeente opgenomen. We werken inmiddels met 3 vaste en een groep regelmatige vrijwilligers die zich inzetten voor de kinderen. Er is regelmatig de gelegenheid om iets over het werk en de moeilijke omstandigheden van de kinderen te delen en het werk wordt gedragen door gebed.

De groep kinderen die de weg vind naar ons centrum groeit gestaag, hierdoor horen steeds meer kinderen de blijde boodschap van het evangelie en leren hoe ze, door God bij hun dagelijks leven te betrekken, om te gaan met de moeilijke omstandigheden waarin ze leven.

Met dank aan de familie van Wichen zijn we in augustus te zien geweest in het RTL 4 programma Helemaal het einde. De familie en de filmploeg waren onder de indruk van het vele werk dat we verzet hebben in de afgelopen jaren en hoe het werk impact heeft op de buurt. De van Wichens verkopen stroopwafels via www.theorangewaffle.org en tot 15 november gaat 0,50 cent van iedere verkoop naar onze Nederlandse stichting Los niños de Dios. Een gedeelte van de opbrengst gaan we besteden aan maandelijkse voedselpakketten voor de verschillende families.

Een hartelijke groet en Gods rijke zegen toegewenst.
Alex en Joke Weerheim